En himla bra kväll

 
Har haft en supermysig kväll med goda tjejor, god pizza, pingis, tjejsnack och massa skratt. Nu är jag sjuuukt trött, ska nog gå och lägga mig alldeles snart. Godnatt bloggen

sleten

vad äre för arm/hand/handled???
 
Bra kväll igår, hade riktigt kul. Somnade hos julia vid 2 ungefär, vaknade vid 8 och är skitsleten nu. Är hemma och har precis kommit ut ur duschen, skönaste duschen på länge haha. Ikväll blir det myskväll med los chicas guapas.
Ha en bra lördag, puss!

skolfotot jao

Skrattade lite när jag såg det, hur fan ser jag ut hahah

pluggar......

ungefär sådär bra går det, skrattar tillomed för mig själv

snookisötis

 

Söndag.

gillar mitt stoneface
 
Tjo. Det har varit en lång helg men ändå väldigt bra, inga fel det. Idag fick jag äntligen träffa saknade Mathilda, woopwooop, så himla bra är du girlfrien'd. Vi pratade massor och såg på "Linas kvällsbok", sen var hon tvungen att åka hem till falun igen:( Träffade rickard en stund förut också, vi såg bla första avsnittet av williams lista, ååh vill se alla avsnitt nu!! Nu ska jag fortsätta kolla på beck och äta lite godis hehe. Puss!

lame lördag

hej, jag sitter i soffan och kollar på andra avenyn, vilket liv. Vill ut, men nej.  puss
 
skönt att jag ändå har humor ikväll hahahah

I bilen påväg till Säfsen!

Kvällen igår var riktigt kul! Hade det allmänt bra med bra människor. Nu sitter jag i bilen till Säfsen, ska vara där tills imorn. Ha det!

heeelg

snyggaaaa
 
Ellan är här, vi ska snart ut och träffa fina vänner. Hon sover här inatt hon, låter bra det. Nu ska vi göra iordning oss lite, puss!
 

Onsdag.

Hej alla läsare:P^^
Snart är det helg igen, så jela gött. Idag gick jag och mina amigos ner till stan och spela bowling efter skolan haha det gick toppenbra, jag kom näst sist... Köpte även en mascara och dry shampoo på lindex, nödvändigt kände jag.
Nu ska jag ta nåt att äta, puss!
nice outfit just nu ja0
 

i might hate you more but i wont love you less

två bilder tagna i helgen!
 
shit vad djup jag är med min rubrik dåååå, hade ingen mening kände bara att det var en fin mening.Helgen har varit riktigt bra och imorn är det skola igen. Ligger just nu och försöker plugga NO men det går sisådär. Ska nog ta en kopp oboy och sen krypa ner i sängen. Puss och godnatt

GODMORGON le world

fräsch jao
 
Gårdagen var riktigt kul! Nu har Julia, Elinor och Sanna lämnat mitt hus så ska äta chokladbollssmet med syster i soffan. Ha en bra lördag!
 

glömde visa kvällens outfit!!!

Såhär ser jag ut ikvälllll
 

fredag woopwoop

 
Så sjukt underbart med helg! Hade soprov på morgonen som gick bra, sen satt jag och sanna i kiosken till halv 12, sen fick vi gå hem. Gööööttt
Kvällen ska spenderas med massa goa tjejer bla. elinor sanna och julia som ska sova här. Ska bli toppen!
Ha en bra fredag så bloggar jag när jag har tid och lust, puss
 

Onsdag.

idag
 
Hola amigos. Kände att det var lite längesen jag bloggade nu men jag har som vanligt inget att blogga om så det är anledningen. Idag slapp jag skolan för jag var på kamratutbildning haha, fett soft:P:P Står även i kiorren på fredag så det är ju gr8. Har dock en del plugg som jag borde ta tag i nu, så puss!

slutet på helgen..

så jeela sant haha:(
 
Nu är det slut på helgen, igen. Att det alltid ska gå så fort. Har iaf haft en väldigt bra helg med gosiga vänner och myskväll med mammsen. Idag vaknade jag ganska sent, sen gick jag till Sanna och tog en båttur med hennes familj, supermysigt. Nu ska jag snart äta och sen färga håret eftersom det är skolfoto imorn, shit! Ha en bra kväll, puss!

Svar på frågestunden i ett videoinlägg!

snygg stillbild jao ( och stör er inte på min käcka ljud jag gör med munnen)
 

I stallet med Sanna haha

hahaha fula
 
Sov hos fanny och moa igår, hade en superbra kväll. Idag följde Sanna med till stallet och red för andra gången i hennes liv typ, stolt över henne<33333 Ikväll ska jag bara sitta hemma och mysa med mammi med massa gott, låter bra det! ha en bra kväll, puss

Säger godnatt!


sorglig reklam

 
Såg den här videon på en blogg och jag börja gråta. Har sett reklamen för längesen oså fick jag se den nu, så jävla sorgligt bara..
 

hemma från le gym

spänner inte ens
söt
 
Har varit duktig och gymmat idag, gick sådär dock. Hade inte sådär asmycket energi dirr men men. 
Nu sitter jag och gör ingenting, längtar efter helgen! Ska nog hitta nåt att äta nu, puss ps glöm inte frågestunden!
 
 

Frågestund!

Kände att det var länge sen jag gjorde en frågestund så tänkte att det var dags. Fråga vad ni vill, om det blir tillräckligt många frågor så svarar jag i ett videoinlägg!

umgåtts med hon den där blonda

hej! Idag följde Sanna med mig hem efter skolan, vi bakade chokladbollar..Har egentligen ingenting att säga och nu ska jag äta, bye!!
 

så jävla kul bara hahaha

 

Måndag.

såg ut såhär idag:P:P:P
 
Helgen gick fort...Idag var det dock en helt ok skoldag, gick ganska snabbt. Efter skolan följde jag med Sanna hem, vi lagade mat, wow. Träffade rickard en liten stund förut också. Nu ska jag snart sussa, puss!
 
 

oxhälja!

Klockan ringde klockan tidigt imorse, usch. Har varit i Filipstad på oxhälja med Sanna, Julia och Janine typ hela dagen. En riktigt bra dag! Nu ska jag laga lite mat till mig själv sen cykla till Janine med Julia där jag spenderar natten. Puss!
 

RSS 2.0