OBOY


haha fult

Back to orion.

Idag var det en jobbig skoldag..det är verkligen stor skillnad på 7an och 8an, usch:(
Efter skolan cyklade jag, sanna och julia till orion, eftersom vi va där typ varje dag efter skolan förra terminen så var det mysigt att va där igen. Resten av dagen ska jag typ..äta..duscha..sova..tror jag.


åååhh min enterknapp dampaaar





måndag den 29 augusti.


14.44

Hallihallå! Inatt sov jag hos Sanna med henne, Julia och Janine. Det var apmysigt! Vi kollade bland annat på titanic men såg inte klart den för vi var för trötta. Idag ska jag inte göra nånting förutom att titta när massa engelskmän spelar massa musik, julia följer med så det blir bra!
Jag har absolut ingenting att skriva så nu ska jag sluta, hejdå turturduvor!



sexig!


kusinträff.

Nu borde jag egentligen skynda mig, men jag tänkte slänga in ett litet inlägg eftersom jag blivit så dålig på att blogga mycket.
Alldeles strax kommer pappa och hämtar mig så åker vi till min faster för där är kusinträffen. Efter det sover jag hos Sanna med henne, Janine och Julia. Kommer nog inte blogga mer idag heller..
Ha en bra dag!


me♥glass

Dagens.



1 år sedan..



Äntligen!

I helgen beställde jag hem 100 bilder från fuji, idag har dom äntligen kommit! Jag ska göra en fotovägg i mitt rum, eller nåt annat fint tror jag...



janine och hannnnaaaaah

Sitter nu här hemma med Janine och Hannah. Första skoldagen avklarad då, usch shemat söööög...
Julia och Sanna var här förut men dom skulle på träning så dom stack.
Längtar inte till skolan imorn, men det var faktiskt kul och träffa alla igen:D
Ha det!



hypronärokostiskadiafragmakontrovibrationer


sista helgen på sommarlovet.

usch, imorn börjar vi skolan..Det här sommarlovet har gått så himla snabbt, man har inte ens hunnit göra allt man ville. Den här helgen har dock varit bland den bästa på länge! I torsdags sov jag hos Frida med julia, julia, linnea och frida, det var hur mysigt so helst! I fredagskväll var jag på "tjejkväll" hos Julia med massa trevliga tjejor, det var också väldigt mysigt:D Igår åt jag, Julia och Sanna på thaien och sen spv dom här, gos!

Här får ni massa biolder från helgen!

















HAHA



girls just wanna have fun.

Just nu sitter jag och väntar på att Sanna ska komma så jag kan byta om, hämta upp julia och åka till maxi för att träffa lite andra flickor. Efter det får vi GÅ hem till en annan julia i spöregn..:(
Men kvällen kommer bli toppen!


Färgat håret, blev väldigt mörkt..

Kom precis ut ur duschen, jag har färgat håret. Håret är fortfarande blött så det ser nästan svart ut, men jag gillart!



HIPP HIPP HORA

Hade lust att sitta och kolla på massa gamlsa vhs-filmer idag, såg bland annat hipphipphora. Den är faktiskt väldigt bra, kanske inte världens bästa skådespelare men ändå bra. Om det finns nån som inte har sett den så rekomenderar jag den faktiskt!


hatar tandläkarn..

Idag har jag vart hos tandläkarn, efter han tittat i mitt stora gap i 3 sekunder beslutade han att jag måste skaffa tandställning...bara för att EN tand är lite knepig måste jag få räls eller nån annan slags tandställning. Jag blev så jävla förbannad alltså, jag vill innnnttteee!!!! En del ser ju bra ut i det, men jag kommer inte det ju..bajs liksom


hatade jävla tand...snygg bild förövrigt!

hos sannaaa

Just nu är Sanna i duschen och jag sitter här själv:( Vi såg precis på saw 5, den va väldigt bra som resten av filmerna:D ´När Sanna kommit ut ur duschen och jag plattat håret sdka vi iväg och kolla på fotbolls match, sen ska jag hem..
Jag bloggar kanske när jag kommer hem eller imorn;)

love you sanni

Bilder från igår+idag.









11.47

godmorgon! Har precis vaknat och är så trött..Igår var jag ju med Linus på dagen och sen på kvällen följde jag med honom på Oliwias fest, det var väldigt kul!
Idag ska jag tälta med mina turturduvor Sánna och Julia, myspys:D
Nu måste jag äta frukost för jag dör av hunger snart..
Ha en bra dag allihopa!

Har inte tagit några nya bilder, så här får ni en på Lucas och Linus för typ en månad sen.

Nora.

Hej, jag är dålig på det här med att blogga ofta alltså, men jag har faktiskt varit i nora med pappa och linnea. Vi åkte dit i onsdags och kom hem idag. Jag har solat och badat, och ätit gott¨, hääärligt!
Strax kommer Linus hit, vet inte riktigt vad vi ska hitta på..
Föresten, vem har namnsdag idag? JAG!!!!1111

bilder från nora.






haha

pappi sover

clara sover


gott.

ganska roligt faktiskt.

14.07

Nu är jag hemma från sanna, sov där två nätter, riktigt mysigt vill jag påstå! Har inga planer för dagen, tråkigt...
För att inte detta ska bli ett bildlöst inlägg var jag tvungen att sno två bilder från sannas blogg, men jag vet att hon inte bryr sig:D


älskar bilden, så goa


nakenbad i mörkret, scary...


On my way to sanni

Sitter och käker nudler, ska snart bli skjutsad till sanna och därofrån cyklar vi till lucas och linus, ha det!


fett bred handled, DET RIMMA!!!

modell för en dag!

Idag har jag varit på "the studio" i sthlm och gjort modell för en dag, där blev jag stylad av proffs och fotad av en duktig fotograf:D Dom tog typ 50 bilder, men pappa köpte 10 för det var väldigt dyrt..
här kommer dom!





favoriten(den över)









RSS 2.0