En bra dag!

Idag har varit en riktigt bra dag vill jag påstå. På förmiddagen så slappade jag ju bara och tog det lugnt, sola osv och nu på eftermiddagen var jag ute på sjön med Linus, Matte och Ellen. Det var riktigt mysigt, och det måste göras om!

Här kommer bilder från eftermiddagen:D



















pussss


14.58

Hallihallå! Just nu har jag precis smitit in från solen, kom på att jag borde blogga lite..
Men igår cyklade jag först till Linus och badade i hans badtunna, kolla på film osv. Sen vid typ tolv på kvällen cyklade vi hem till mig där vi skulle sova. På vägen mötte vi Matte, vi pratade en stund och bestämde att vi ska åka ut med han och Ellen i hans båt idag. Så vid fem bär det av mot gästhamn där vi blir upphämtade.

Idag har jag solat, inget mer typ. jaja nu ska jag duscha, herra!


smultron♥


Glad midsommar allihopa!♥

Jag kom på att jag inte har önskat alla en glad och trevlig midsommar här på bloggen, så här kom min lilla hälsning:D
Jag skulle ha firat med Sanna först men då skulle hon bort så då skulle jag fira med julia ist men då skulle hon bort tidigt idag och då sluta det med att jag och pappa firar och äter massa gott själva istället, haha men de¨t är mys..




Här kommer bilderna från måndag-torsdag, som jag lova att lägga upp!

















hemmaaaa

Nu är jag hemma från rönnebol? tror det hette så:D Vi hade det jätte mysigt även fast vädret inte var toppen. Vi fiskade, babade, kolla på massa film, åt massa onyttigt osvosv.
bilder kommer imorn, för nu ska jag sola(L)



Sean banan(L)

Jag bloggade inte igår eftersom jag var hos Sanna hela dagen, och i fredags var jag på sean banan:D Han var grym och det var jättekul!
Imorgon åker jag, Julia och Sanna ut på landet, där ska vi va tills onsdag eller torsdag, vi får se. Ska bli sååå härligt! Men jag kommer ju inte kunna blogga nåt förrens på torsdag iaf.

Men här kommer lite bilder från sean banan:D







Skolavslutning♥

Idag hade jag ju skolavslutning, det spöregnade och var iskallt men vi njöt ändå! Nu har jag äntligen sommarlov!!!! Ikväll ska kanske jag, Julia och Sanna gå ner på stan o kolla på sean banan det beror på hur vädret är...
Här kommer massa bilder från idag!







Julia min gosis♥




sanna min goding♥





taffsitaffsi





Färgat håret.

Nu har jag äntligen färgat bort min urtvättade fula hårfärg, det blev ganska mycket mörkare än förut och jag blev riktigt nöjd:D glömde dock ta en före bild...



sådär ser det ut!


22.09

Hej allihopa! Eftersom jag inte kunde lägga upp bilderna igår så får jag göra det idag istället, så här kommer lite bilder från igår när jag, Sanna och Julia var på orion i typ 3 timmar..


läskig arm









goa vi är


cp dator

Jag skulle egentligen lagt upp massa bilder från datorn men det går tydligen inte att lägga in dom från kameran på datorn..så nu har jag ändå inget att skriva om, haha depp:(

här kommer nån gammal dåligkvalité bild som jag säkert redan lagt upp(y)


Gjorde mig en magtröja

före:

efter lite klipp och scout knutar blev den såhär:


Jag och mina fräknar♥

ojojoj, vad jag har fått fräknar nu när jag solat i typ 2 timmar...Jag skulle ha träffat linus men jag mår illa och är jätte yr så vi ska ses nån annan dag.
men jaja, nu ska jag sola mer och ta en alvedon...

bilden är ju tagen uppifrån, jag har inte SÅ stor panna egentligen..

Handlat.

Igår påväg hem från södertälje stannade jag och mamma i örebro för mamma tyckte att jag behövde nån klänning till turkiet, och hon betalade så jag fick två likadana fast i olika färg, vi fick en goodiebag på köpet.



ful bh men söta trosor fick man i goodiebagen(y)

Student.

Tudelitudelu, jag har inte bloggat sen i torsdags eftersom jag varit på min kusins student och han bor i södertälje så idag kom jag hem. Det var riktigt roligt och jag märkte hur mycket man faktiskt saknar släkten ibland.
Nu på eftermiddagen har jag bara umgåtts med min pappa, hehe...

Här kommer bilder från fredags då studenten var:





morfar min goding♥





Vattenkrig med klassen slutade ungefär som jag trodde..




kommer troligen få massa blåmärken också(y)

vill ha nu.






Sanna är här och vi....

Sanna är här och vi har varit ute och försökt sola, men solen gick bort så vi spela in en dans video istället(y)
Nu sitter vi pch kollar på roomraiders, så herrrra!


jag är trött och varm


21.20

Tjenare manN.. Pappa tittar på fotboll, jag vill inte se på fotboll, vi har bara en tv, vad ska jag göra?

Hehe, idag har jag vart i skolan, det var en väldigt lång dag..Är väldigt skoltrött nu, ska bli sååååhhäääärrr skönt med sommarlov!!!! Som tur är är jag ledig på fredag eftersom jag ska på min kusins student:D
jaja, nu ska jag typ lyssna på om sanningen ska fram over and over again... puss


goa


gullig teckning Anton gjorde...


Tältningen med Sanni

Hola, måste skynda lite eftersom pappsen vill ha datorn om typ 2 minuter, så här har ni bara lite bilder från idag, dock mest på mig. Bilder på Sanna finns på hennes kamera nämligen.











felåt

Jag har inte bloggat på länge såg jag precis, typ sen i torsdags? oj, men jag har inte riktigt haft tid och lust men nu när jag är hemma och inte ute och solar kan jag ju passa på!
I fredags åkte ju jag och Julia till Liseberg, fifan vad awesome det var! Vädret var riktigt hett och det var mycket folk där, men på kvällen blev det svalt och inte alls lika långa köer så då åkte vi massor:D Vi kom hem 03.00 och då sov jag hos Julis.
När klockan var ungefär fem igår eftermiddag cyklade jag, Linus, Lucas och Julia till skärgården. Linus och Lucas tog deras första dopp, mesar..
Sen cyklade vi hem till Linus och såg på film, efter det drog Julia och Lucas hem till sig och jag sov hos Linus, gosgos!
Nu är jag hemma och ikväll ska jag tälta hos Sanna, gött!

bilder från fredag+igår i ordning:



















mycket bilder blev det, härligt!


Lan, hehe

Åh, tja. Tänkte berätta om dagen igår+natten till idag. EFter skolan följde jag med Sanna ner på stan för hon skulle slinga och klippa håret, det blev kanon fint! EFter det gick jag hem och åt och sen bar det av mot lanet på bygget, HAHA. För min del blev det mest att spela Wii (stavning) och umgås med alla. Det vart en riktigt rolig natt, och för en gångs skull var jag uppe hela natten förutom att jag sov kanske en halv timme vid sex, tills några väckte mig...
Vid halv 8 gick jag hem och somnade direkt, och vaknade halv 5 så nu har jag fått min sömn.
Imorgon måste jag va pigg eftersom jag och Julia ska till LISEBERG!:D så jävla taggggaad!!!

här kommer bilder från igår..















RSS 2.0