west coast motha fuckaaa

hård

Gårdagen

 
bilder från igår när vi var nyfixade och fräscha, dock blev det förstört när vi varit ute i regnet:(
 
Hade en superbra kväll igår, åt god mat med goda vänner, sprang ute i åska och spöregn, träffade nya härliga människor och hade det allmänt bra. Är feettrött idag dock, var ute med i Filippas stuga förut med henne och Sanna, vi bada och prata osååånt. Nu är jag hemma och ska nog ta en pn snart.. Ha en bra söndag!

Idaaag

Haft ännu en bra dag i solen. Imorse var jag barnvakt medans mamma hade ridlektion, sen åkte vi och hämta upp Sanna och åkte till hult för att sola och bada. Varmt i vattnet och oskönt varmt i luften haha. Nu ska jag faktiskt snart sova för att jag ska upp tiiidigt imorn. Puss!
 
man får se ut som quasimodo när man passa barn
jag är fetbra med barn, ni ser ju hur glad han är 
hej näsa och bebis som inte vill blin pussad
charmigaste ungen skojar inte ens
ofräscha jao
 

underbart väder ute!!

tagen idag!
 
Mamma och jag njöt i solen i karlstad idag. Vi åkte dit för att köpa soffa men kände att det va så fint väder så vi tog med bikini och la oss för att sola o bada. Fast vi gick på stan sen och lyckades köpa en soffa tillslut, fick även med mig hem en klänning som jag inte orkar visa hehe. Nu ska jag äta, puss!
 

Braaa dag!

Idag har jag häängt med mathilda som jag skrev förut. Vi har varit på stan, karlstad och ätit nutella. En riktigt bra dag helt enkelt! här kommer bilder från dagen
haha sexyyy
jag meeed
rasmus dök upp från ingenstans o joina oss en stund
tycker om dig cupcake
 

Tisdag.

Hinner inte skriva så mycket, ska äta och sen till Mathilda som jag inte träffat på huuuur länge som helst. Ha en bra dag, puss!!
 
ser ut såhär idag

myser

kisse o jag just nu
Hade en mysig kväll igår och en bra dag med Sanna idag. Ligger just nu och kollar på tv, ska nog snart sova är skittrööt. k typ. Systra mi åker till norge imorn, kommer nog sakna henne rätt rejält. Jaja, ha det bra!
 

Söndag.

Är äntligen frisk. Umgicks med goa vänner igår och hade så himla kul! Idag har jag träffat släkten och nu ska jag snart möta Sanna och cykla o träffa fler vänner, mysigt det. Ha en fin kväll, puss!
just nuuu

nu är jag lite fräsch

eftersom jag har väldigt tråkigt som sjuk så bloggar jag om sånnadär tråkiga saker typ som att nu har jag duschat

sooool

Gillar vädret idaaag, har solat i en timme och ska ut nu igen. Är lite piggare idag men inte frisk.. Ha en bra dag, puss!
fräsch, naat

sjuuuuk

Tänkte bara meddela att jag är sjuk så orkar inte blogga, hej
önska verkligen att jag va sådär pigg just nu..........wää

det är ju sjukt hur blek jag va i vintras??

vs
 

me gusta el sol

syns det att jag mår skit? ja
 

hemmaaaa

hej, saknat mig? klart ni har. Kom hem igår men orkade inte blogga eftersom jag var sjuk och trött. Gotland blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss men det blev mysigt ändå. Vädret, maten och staden var toppen men jag mådde la sådär. Redan första natten så vaknade jag och hade typ panikångest och börja störttjuta(wtf). Andra dagen svimmade jag nästan vid frukosten och mådde skit resten av dagen. Sen drog jag på mig världens förkylning och örsprång på det, plus en getingstick. Så kan det gå...
Men nu är jag hemma men kommer nog inte blogga så mycket ändå haha jaja, här kommer massssa bilder och en liten video!!!
vill ha
 
tack mammi<3
shit kollar ner i marken, dramatisk bild
världens finaste mamma
 
videon är från första dagen när jag mådde great, FYI
 

nattiiii


färgat håret:PpPppPpPp

shit, ser ut som en sån där cool skate brud, fattas bara en skateboard och en kepa. Och dreads

Läääänge sen jag gjorde ett inlägg, sorry dudes

Hola. Har nog njutigt lite för mycket av sommarlovet så att jag glömt bort bloggen lite. Jag kommer även inte uppdatera förrens på söndag eftersom jag ska till Gotland med mammsen imorn. Men nu tänkte jag göra ett inlägg.
Har spenderat dom senaste dagarna med Sanna, gööött som alltid. Åkte ring och grejer, så sjukt kul men har nu träningsvärk haha... Igår kom Julia hem, hade saknat henne som satan! Hon var inte lite brun heller. Idag har jag solat och badat med Julia och Sanna och nu ska jag ta en dusch. Puss!
leker cool

onsdag.

Blogga inget igår eftersom jag sov hos fanny och moa. Hade en supermysig kväll men bad i poolen och "girltalk" på studsmattan där vi även sov. Idag tog jag och moa bussen till karlstad, shoppa lite och gick på bio. Såg "LOL", skiiiiitbra film verkligen!!! Nu ska jag sova eftersom jag inte sov så bra inatt. Puss!
En skådespelare från filmen idag, såååååååå jävla snygg

Nytt i garderoben!

Linne-carlings-100:-
Blus-vila-100:- (finare i verkligheten dock hehe)
Klänning-vila-50:-
 
Som ni ser har jag lyckats fynda lite idag, rea överallt! 
 

The vow- världens finaste film!

Såg precis på "the vow", shit vad bra den var. En av dom bästa jag sett. Och, ska drömma om channing inatt.

Söndag.

Sorry för dålig updatering men jag har inte varit hemma så då blir det lite svårt. Helgen har spenderats hos mormor och morfar i Järna, träffat kusiner och allt sånt. Mys det. Linnea är hemma från P&L och hon hade haft det asuum, så jag är lite avis. Nu ska jag nog äta snart, puss!
min man

RSS 2.0