åska

Vad är det med vädret idag?! Först var det bara jätte varmt och soligt, sen börjar det åska och blixtra fast det fortfarande var varmt. Nu är det typ ljummet ute, konstigt..
Jaja, nu kom jag precis hem från Sanna, vi solade och Sanna badade fast det var tydligen jätte kallt.
Eftersom jag inte hade med mig kameran ut på bryggan fick jag sno lite bilder från www.sannaagorden.blogg.se :)



jävla pung vind

ååh, jag har så himla lust att gå ut och sola men det är ju iskallt! Här inne går jag med shorts och en t-shirt men när jag kommer ut fryser jag ihjäl..
Eftersom jag inte kan gå ut och sola får jag väl försöka göra läxan till onsdag, men jag har verkligen ingen lust buhu vad det är synd om mig, fast jag är glad ändå haha krångel


VAD HAR HÄNT MED MIN HÄST?:(


såhär ser min stackars bebis ut nu, usch..

Söndag.

Det har varit en väldigt bra helg, synd bara att den gick så fort.. Tänkte göra som jag brukar på söndagar-lägga ut bilder från hela helgen, så här kommer dom!













oj vad bilder det blev, men ni gillart!


godmorgon världen!

Nu setter jag her med lenus, vi vaknade tidigt och kände för att gå upp. Om ungefär   åker linus till örebro och då vet jag inte vad jag ska hitta på. Men klockan 4 ska jag på linneas typ orkesterspelning, sen ska jag på fastingen med Sanna och Julia, efter det sover jag hos julis, det kommer bli en härlig dag!



han är fräsch jag är morgon snygg


FASTINGEN.

Just nu sitter jag ensam i mitt hus och ska strax laga lite nudlar. Om typ en halvtimme ska jag möta Linus så drar vi till fastingen, sen sover han här. Trevlans!
Ha en bra fredag!


21.21

Chacha bitches:P nej. Hej! Idag har jag varit i skolan och sen var jag hos sanna, vi rensade hennes garderob, brottades osv..Nu måste jag skynda mig att duscha innan bigbrother börjar! pusshej


suddig bild, men det är helt ok


janinebabe





HAHAH janine!


drar till skolan



gullig chey

orange.





Bilder från helgen!

Jag hann aldrig blogga igårkväll eftersom jag var med linus, lucas och julia till typ kvart i 10 och sen skulle jag äta och kolla på bigbrother. Gurkan åkte ut ju..:(
Här kommer lite bilder från lördag+söndag..







handen?






så söta!

hoppsan...

Kom hem från karlskoga för ungefär en och en halv timme sen, var inte meningen att jag skulle köpa nånting men så går det när man är en shoppahollic (stavning)...






långklänningen ska jag ha varje dag i turkiet, så skön!:D


äre mys så äre..



FRIDAY! BY REBECKA BLACK<---mums

yeah, fredag idag härligt! Kom hem från skolan för typ en timme sen, vi hade spanska prov idag som gick helt ok tror jag(y) Nu sitter jag ute på altanen och chillar lite..ska nog klippa gräset och tjäna ihop lite money snart.
Har egentligen inget att skriva så, bye!


mina änglar♥


i brist på liv.


det börjar lugnt, bara med lite ruffs

en sakta förvandling sker..

BAM!

och plötligt blev jag en  23 årig busschaufför


keps?

Jag har sett många tjejer som har keps nu för tin, och det är ju snyggt! Ska nog köpa en isf ska den va rosa, röd eller svart...

nu får jag nöja mig med pappas, hehe



Golf.

Idag spelade vi golf med skolan, jag var duktig det var inte sanna...





haha, snygg sving där!
7
let´s plocka bollar

let the rain wash away all the pain of yesterday.




21.22

Hola amigos! Idag har jag varit i skolan eftersom mitt huvud mådde bättre och jag vill inte missa något, hände dock inte så mycket. Efter skolan cyklade jag hem och åt lite osv, sen cyklade jag och mötte Linus och Lucas vid kyrkan. Vi gick hem till Lucas och pratade, skrattade osv:D
Nu har jag suttit mig i kylan ute på altanen insvept i filtar och goskläder, mysigt!



blev nästan lite svartsjuk när dom höll på sådär i sängen...


Clara tycker om mat





migrän:(

Idag hade vi orientering på idrotten och jag och sanna gick tillsammans..Våran såkallade uppgift var att sätta upp 3 kontroller i Sandfallsskogen, inte så svårt tänkte vi. Allt gick finfint tills vi skulle hitta en stig som vi inte såg, då trodde vi att den kanske hade växt igen och gissade istället, så där drog vi in, rakt in i skogen fullt med mossa som sjönk ner när man gick på den. Efter ett tag så insåg vi att vi hade gått helt fel och att vi inte hittade någon stig eller väg, bara berg och massa mossa..Jag var vilse och skulle dö. Jag hade panik så jag ställde mig och kramade ett träd, haha. Sen började jag skrika åp hjälp, sanna tyckte jag var dum i huvudet, det var jag. Men mitt skrik räddade oss ju, för då hör vi att Anton skriker tillbaka och vi springer som galningar till Anton och Oscar som blev dagens hjältar:D TACK! haha

Efter orienteringen fick jag typ migrän och kunde typ inte se, så jag drog hem och sov och åt lite alvedon, nu mår jag lite bättre(y)
Hoppas någon orkade läsa iaf!


bilbrist

22.38

Brrr, jag fryser så mycket! Jag kom precis in från ut´. haha, nej men linus kom hit en sväng och vi satt ute och prata och det var kallt! Tur att han var varm iaf..
Imorgon är det tisdag och jag HATAR tisdagar, usch da !  Men n ska jag kolla klart på bigbrother och sen dejta kudden, så godnatt om detta blir mitt sista inlägg idag:D


DAGENS.


22.06

Jag är så pigg! Tror det beror på att jag precis var ute i regnet för jag och pappa skulle åka till statoil och köpa mjölk så jag kan få min kvällsoboy:D
Dagen har spenderats med Linus och linnea, mycket skratt och mys! Nu sitter jag och kollar på bigbrother och dricker oboy, livet på en pinne alltså...
Ha en bra kväll, det ska jag ha!





Bilderna tagna av linnea och snodda från hennes blogg..


linus is here.......................................................................................


tycker om lördagsgodis.



före godis..

efter godis..

19.54

Nu är jag hemma från tjejmässan, eller ja det har jag varit i några timmar. På tjejmässan fick man typ lämna in kläder som man inte använder och så fick man ta ett annat plagg som nån annan lämnat in. Det fanns ju dock inget fint typ men jag hittade tre saker som kan va bra o ha.




hej

Måste skynda mig iväg till julia, därifrån åker vi till tjejmässan o0ch dansen osv, pusshje






köpte solisarna i karlstad igår med julia! hjedå måstedra

Underbar dag!

Början på dagen var väl inte så rockig direkt, hade matte förhör som faktiskt gick bra, men sen hade vi SO prov som gick skit..Men efter skolan drog jag, Sanna och Julia hem till mig och spruta massa iskallt vatten på varann. Efter det cyklade vi till McDonalds, där åt vi våran varsin plusmeny MUMS! Sen var vi vid kvarndammen jätte länge och skrattade massor, tror inte jag har skrattat så mycket på länge hehe:D Nu kom jag precis ur duschen och ska plugga lite spanska sen sova.
Adjos!




hahaha







töntar.

Vi ska ha vattenkrig hihhih


äre jag som badat eller? Ja.

Idag efter skolan cyklade jag, julia, janine och sanna hem till sanna. Vi tog första doppet och det var ganska härligt? Det var kanske 14grader i vattnet, men man blev varm direkt när man kom upp så det var skönt !
Hade inte med mig min kamera så snodde lite bilder från Sannas blogg.






haha, så snygga ibland!


härlig helg!

I fredags var jag med sanna en stund, det blev lite missförstånd osv, men det löste vi med en blodig catfight i hennes säng(y) på lördagen var jag på landet hela dagen, härligt! Sen på kvällen skjutsade mammsen mig till Linus, myspys! Det var en väldigt bra helg måste jag säga!
Bilder från lördag+söndag..

Jag funderar...

Jag har ju länge velat ha en ny header eftersom jag har haft min riktigt länge, nu har jag tagit lite kort och fixat dom lite, ni får kommentera vilken ni tyckte bäst om.





Eller den nedanför;)

Ny header?


22.46

Idag har har jag vart i skolan, hade matte prov som förövrigt var jätte enkelt(y) På idrotten hade vi orientering, det gick väl sådär haha..Efter skolan gick jag och Janine hem till mig och åt och plugga lite, sen drog vi iväg till Linus och André. Jätte härlig dag idag faktiskt, så nu är jag på bättre humör! Det blir inte sämre av att det är fredag imorn heller, kanon ju:D
tiieep fjååårtis;$$$$$

vadå banan liksom?

Jag skulle bara gå ner och ta min vanliga kvälls oboy, så känner jag att jag plötsligt tar tag i en banan istället. Medans jag undrade hur banan kunde gå före oboy skalade jag sakta bananen..Plötsligt har jag ätit upp bananen? girl did wh00t?! ja, jag åt upp bananen, jag hatar banan.


bläk


Plugg...

Eftersom jag har ett prov + 2 läxor till imorgon måste juag plugga typ hela dagen.. så jag kan alltså inte blogga, HERRA!



sådan far sådan dotter..


20.52

Jag har verkligen inte lust att skriva något idag, har inte något att skriva om ens. Så här kommer typ 2 bilder från bildlektionen idag..



haha anton och sannis, goa


Huvudvärk i magen.

Gud, jag är så förbannad just nu!:( Idag var ju första dagen i skolan och det var så otroligt tråkigt, plus att vi har ett matteprov och typ 4 läxor om inte mer den här veckan, och det är mycket för att vara stenstalid så jag är så depp.. Jag har huvudvärk och ont i magen också, usch och fy!
Hoppas det blir en bättre dag imorgon iallfall.
Nu ska jag sluta få er som läser detta på åligt humör så helsvejs !


Syskonkärlek♥

16.19

Hej! Ligger just nu i soffan och segar, snart ska vi grilla:D har inte gjort det någon gång i år så det ska bli kanon!
Imorgon är det skola...usch, jag är verkligen inte pepp alltså:( 
Lovet har iallafall varit jääättteee bra! Fint väder, underbart sällskap och mycket godis, kan det bli bättre?
Har faktiskt fått lite, lite färg på kroppen också(y)
jaja, have a great evening så skriver jag senare eller imorn:D


Go bild på mig och andreas tagen idag.


IGÅR

Hade en av dom roligaste och galnaste kvällarna igår! Vill bara göra om kvällen om och om igen.
Här kommer en del av bilderna jag tog igår..











slisk, verkligen slisk








RSS 2.0