Nu åker jag, ha det!


Passar på att slänga in ett inlägg!

Nu har jag äntligen packat klart, duschat, sminkat mig och är fett redo för långisbergis! Halv fyra åker jag härifrån så hinner nog med en sista inlägg och säger hejdå. Nu ska jag kolla på top model sverige eftersom jag missade det igår. Puss

blogguppehåll på några dagar!

Imorgon åker jag med Sanna och hennes familj till långberget, ska bli suuuuuuper! Kommer dock inte blogga nåt förrens jag kommer hem på söndag så ni får överleva utan det. Slänger nog in ett litet inlägg imorn innan vi åker iaf, nu ska jah sova godnatt!

17.59

Kom hem för ungefär en timme sen, sanna tyckte det gjorde väääldigt ont att ta hål i naveln men jag är ändå fett avis...När pappa kommer hem tror jag vi skulle äta på restaurang av nån anledning haha men det blir trevligt.
Längtar tills bigbrother börjar haha, grät igår ju :-(
Bloggar säkert senare ikväll också, hej så länge!

today's


13.34

så går det när man tar min kamera...

Hade en kanonkväll igår med mina tjejor! Sitter just nu och har tråkigt medans jag väntar på att Sanna ska komma så ska vi ner på stan och hon ska ta hål i naveln den lilla jäveln...Vill också juuuww
Ni får ha en bra tisdag!! puss

videoblogg!


Ser ut såhär idag!


Måndag.

red lips

Vaknade för en halvtimme sen ungefär, gick upp för att solen sken rakt i ögonen. Nu är det dock inte lika fint väder längre... I eftermiddag kommer Julia och Sanna till mig, planerar att GÅ till donken och äta sen sover dom hos mig.
Nu ska jag äta lite frukost, bye!

Godnatt!!!!!!!!!!!!!!1


23.36

chiller på maxi
Kom hem för ett tag sen. Har umgåtts med emil hela dagen, har alltså varit en supermysig söndag!
Imorn sover Sanna och Julia hos mig, så himla skönt att slippa gå upp 7 och bara sova uuuut. halleluja
Nu ska jag nog slå på en film och sen sova. Skriver nog godnatt innan jag somnar iaf. Puss

fula bilder från igår haha


Mello nästa!


lördag.

ser ut såhär idag

Denna lördag spenderas med mina godingar Janine, Sanna och Julia. Filmkväll hemma hos mig blir det, med massa gott också! Kommer bli en superkväll, hoppas ni också får det! Puss

FRIENDS WITH BENEFITS/ JAG SAKNAR DIG

nu ska jag kolla på två filmer jag velat sett länge, hoppas på att dom är bra annars går jag o lägger mig haha, gött liv

dagens.


LOOOOV!!!!!!!

happyyy

FYFAN VAD SKÖNT MED LOV!!!! äntligen sportlov nu, åh vad jag älskart. På onsdag till söndag åker jag med Sanna till hennes stuga och åker massa skidor, längtar..... Annars ska jag nog bara njuta av ledigheten och umgås med mina käraste. Hoppas alla får ett kanon lov, puss

dubbelliv<3<3<3<3<<3

Kollade på "dubbelliv" förut, har faktiskt sett alla avsnitt hehe. Det går på barnkanalen haha och anledningen man ser på det är för att dessa två är med..

underbart vårväder ute!

Så himla skönt väder ute, 20 grader i solen, helt sjukt! Tog lite bilder med solisar förut och kände hur våren är påväg..

PLUGGAT MED JANINE

och nej jag är inte seriös på bilden ovanför
tycker om dig vän<3<3<3<3<3<3<3

Tisdag.

Följde med moa och fanny efter skolan, vi försökte plugga lite till spanskaprovet på fredag, gick sådär. Hade iaf väldigt mysigt, och nu har jag precis ätit och duschat. Top model är även på tv och passar på att skriva nu i pausen. Nu börjar det strax så måste GITTAXDXD puss

svar på fråga...

fick en lite sen fråga av en anonym hehe. " vad tycker du om mig?:D:D:D" och ja moa, jag tycker du är suuupergo och världens finaste!! puss♥

pratar om the ark haha......


Måndag.

heeeej! Superskönt att vakna 9 istället för 7 idag, behövde en till sovmorgon kände jag hehe. Kom hem från skolan vid halv 4 typ och har bakat chokladbollar som jag har varit så sjukt sugen på hela dagen. Dock vart dom inte så goda haha, jag är inge bra på sånt där..
Nu ska jag sätta på en film och vänta på att pappa kommer hem och lagar mat åt mig. Ha en bra kväll, adios!

godnatt!!!!

tja stor panna

big brother 2012.

Har precis kollat på första avsnittet av big brother 2012 och jag kommer defenitivt följa det lika bra som jag gjorde förra året haha. Det är ju förfan en gravid med också!!! hoppas verkligen hon kommer föda i tv, fast stackars barn...
även denna goding är med, usch.

Söndag.

Nu sitter jag nyduschad i sängen och ska snart upp och se på film med familjen. Dagen har spenderats med emil, försökte blandannat göra en snögubbe men det gick ju inte så bra eftersom det inte var kramsnö haha....
Imorgon har jag sovmorgon till 10.30 så det känns ganska awesome!
Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag! puss

SVAR PÅ FRÅGORNA.

Första kyss? Hmm, den första riktiga kyssen fick jag av jonatan hemma hos mig för ett år sen typ.

Första kärlek? haha jadu, jag var kär i ganska många på dagis men annars så var det väl Lukas i typ 3an, precis som alla andra tjejer var kära i haha.

Din bästa killkompis? rickard såklart!

U GO GIRL! haha tack!!!!

Har du knullat med Emil? Inga dumma ursäkter om att det inte angår oss för vi vet att du egentligen nästan spricker av längtan att tala om det hahaha. oj vilket påhopp! men nej det har jag inte.

Drömbröllop? Det ska vara utomlands på nån fin strand med min livskärlek såklart. Oså ska alla mina vänner och min familj vara där.

Framtid? Jobba med nåt som jag trivs med och tjäna massor med pengar, gifta mig med världens bästa kille och få två fina barn haha.

Favoritfilm? hmm, såg en bra film igår som heter " fröken sverige" men min favoritfilm är nog "the blind side" fortfarande.

Bästa köpet? ingen aning

om du fick välja mellan sanna gördén och din mamma vem skulle du välja? tja sanna, jag skulle välja mamma, sorry dude

Jag är fett in to ACDC är du också det? hej sanna igen, nej det är jag inte, sorry dude

Har du nån gång mensat i din pojkväns säng? varför? hola sanna, nej det har jag inte jag försöker undvika sånt.
Sjunger du som en kratta eller kråka? kratta helt klart

Är det härligt att heta asklund i efternamn? som en ask och ett lund. skit härligt, älskar mitt efternamn.

Hur är din relation till Linus nu? om ni tex träffas pratar/hälsar ni? vi umgås ju inte direkt, men antar att vi skulle hälsa om vi stötte på varann.

Hur äre mellan dig och Emil nu? ni är ju på g haha;) Det är väldigt bra mellan mig och Emil. på g vet jag väl inte, skulle mer påstå att vi är tillsammans faktiskt.

Vad funderar du på att gå för gymnasium? samhäll tror jag, haha har ingen aning egentligen..

Varför startade du en blogg? För att det verkade underhållande och allmänt kul.

Vem/vilka är dina förebilder inom bloggandet? har inga bloggförebilder direkt men typ kenza.

Sådär, hoppas ni fick bra svar på era frågor nu!


21.45

haha happy typ

Jag har inte bloggat på hela dagen, har ingen anledning heller haha. men jag har absolut inget att säga så då blir det ju svårt. Jaja, nu har jag iaf uppdaterat lite så ni får vara nöjda. GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOT TILL FRÅGESTUNDEN OCKSÅ!
ha en bra lördagskväll, puss

GRATTIS SANNA!!!!

Idag fyller du byxmyndig din lilla räv. Kändes ju bra när jag var äldre än dig ett tag där...Hoppas iaf du får en underbar dag, och inte allt för mycket pengar hehe. Love you bby!
hoppas du fortfarande älskar mig när jag lagt upp dessa bilder..oopps

tja, läget?


Today I'm blue.


fredag, underbart!

Äntligen fredag, så himla skönt med helg. Hade NO prov idag, gick sådär, hoppas på ett godkänt iaf. Ikväll kommer julia hit, vi ska väl fredagsmysa och äta massor, hon sover här också.
Hoppas ni får en kanon helg! puss

jag<3sömn

fint hollywood svall jag har, NOT

FRÅGESTUND!!!

fråga nu, svarar om några dagar!!!!

ett år sen


haha fan vad liten och oskyldig

Ser ut såhär idag.


nu går trötta jag och lägger mig, godnatt!


onsdag.

igår

Jag hade en superbra alla♥dag igår! Skolan var lugn och skön, inga riktiga lektioner och dom sista två timmarna spelade vi handboll. Efter skolan gick jag hem och duschade, sen hämtade emil upp mig så åkte vi till Kina restaurangen och åt med Lucas och Julia, mysigt! Sov hos emil inatt och kom hem vid halv 6 idag. Nu ska jag plugga lite realism, ha en bra kväll! puss

GRATTIS JANINE!

Världens bästa janine fyller hela 15 år idag! Du är bra du, lite trög är du allt men bra. Love you snygging!
'
hahahahaha, hata mig inte bby

alla♥dag

Imorn är det alla hjärtans dag och jag kommer inte kunna blogga nåt så ni vet det bara.
Så här får ni lite kärleeeeek

så himla duktig är du Ellen!

Såg precis denna video på när min vän ellen sjunger på sin systers bröllop, ville bara dela med mig av denna talang!

Måndag.

Dagen har varit bra, förutom att jag fick tillbaks mitt matteprov som gick sjukt dåligt, kan dock skylla på att jag mådde sjukt dåligt just den dagen. Efter skolan följde jag med Sanna hem och det hände en liten olycka så jag trodde på riktigt att hon dog. Det började med att hon hängde lite på mig nere på benen, sen tappade jag balansen och ramla på henne så hennes nacke knäcktes och hennes huvud flög in i väggen, så blev hon helt tyst också, fasen vad rädd jag blev..
Nu har jag precis ätit och ska nog äta lite tröstgodis för att provet gick skit. puss

nu tar jag natta!


helt sjukt vad jag saknar sommaren........


en hest


Whitney Houston.


Hallå, whitney houston är ju död ffs! Hon var typ min största idol när jag va mindre, älskade låten "I will always love you"... stackarn, nu tar jag en tyst minut för denna talangfulla kvinna.

17.35

igår
snygga sådär på morgonkvisten

helloooo! Kvällen igår spenderades med Emil, vi åt mat, kollade på torkel i knipa osv haha. Vart en väldigt mysig kväll iallafall. Nu sitter jag här själv, emil åkte för en timme sen typ. Jag är supertrött och seg just nu, är inte sugen på bad imorn i skolan heller, gillar inte att gå flera tusen mil på morgonen..
Ni får ha en bra söndag så ska jag ta en lång dusch nu. puss!

Videoinlääääägggg


handlat litte


hahahaha

Sitter och kollar på the voice, oså är det en som heter BENGT-ANTON jag skrattade i 10 minuter.... var bara tvungen att säga det
där är han ju tillomed

hahhaha

Har skrattat åt detta i några dagar nu, så tänkte dela med mig av min glädje.. kolla på 2:33

tja

asså jag e så uttråkad, vad ska jag göra????

Fredag!

Just nu

Skönt med fredag, dock är jag ju fortfarande sjuk så denna dag kommer väl inte vara så underhållande. Skulle ha sovit hos Moa men jag ville inte smitta henne osv, så vi skulle ta det nästa helg ist. Känner faktiskt att jag mår mycket bättre idag ändå, inte alls lika snorig o grejer, men lika bra att vara hemma så jag inte blir värre igen.
Nu ska jag äta glass som mamma tyckte jag behövde haha, bye!

mår fortfarande inge bra

clara är sjuk. clara vill hellre gå till skolan än att sitta hemma själv och kolla på "livet enligt rosa" avsnitt. clara vill vara frisk till helgen. clara nyser regelbundet.
Trots all denna skit är jag på nåt sätt på bra humör, kan verkligen inte förstå anledningen. Känner för att vara glad helt enkelt, konstigt...
Stannar hemma från skolan imorn också, buhu:(
Nu ska jag kolla på skins eller nåt, puss

Skit bra låt av en av sveriges härligaste människor!


vill vara brun

vill va sådär brun nu, och jag vill ha sommar

hemma från skolan är tråkigt ju

Sitter här och är uttråkad, mår dåligt och jag har redan sett två filmer. Jag är sjukt godis sugen också, ojojoj
Ser även ut såhär typ

godnatt!!!

Nu har jag legat och kollat på livet enligt rosa avsnitt i 2 timmar, haha inget liv...Skippar skolan imorn iaf, kände att jag var för förkyld faktiskt. Nu ska jag sova, puss!

Jag bara älskar skolfoton♥

i lekis, busig som fasen
i 3an, ful som tusan
i 4an, sjukt sminkad och cool
i 5an, fett vinnögd
i 6an, go utväxt
i 7an, lite fööör sminkad
i 8an, ser ut som nu, fast stor käke typ
Tänkte slinka in lite vänner också, så söta så
cool Sanna i 4an
gulli Julia i 5an
härlig ginger-janine i 5an
go emil i 5an

ungefär såhär mår jag just nu


Matteprov imorn.

brist på bilder just nu...
Jag har somsagt matteprov imorn, pluggade typ en timme idag så jag hoppas det ska gå bra. Om jag får ett jävla D som jag fick på mitt förra så blir jag ledsen i ögat.
Nu ska jag faktiskt sova så jag är pigg imorn, godnatt puss!

TOP MODEL SVERIGE NÄSTA


tycker om julias pappa

MAAAAAAAAAAA

kör på videoinlägg idag! haha


22.42

sjukt tuff boxare på 9 år med tighta sexiga shorts...
Nu ligger jag och hostar och mår lite dåligt, tur att jag inte måste släpa mig iväg till skolan imorn, bara till julia haha. Nu ska jag iaf sova lite, godnatt!

hey there, I want YOU.

fan vad fräck

älskar låten!

så sjukt härlig låt, man vill bara springa runt typ

Måndag

Hallihallå! Dagen har varit helt okej, dagens höjdpunkt var ju dock när jag och Sanna skämde ut oss ganska rejält inför 9orna...Vi satt nämligen på en bänk utanför deras klassrum och hade en varsin hörlur i öronen och sjöng med till en låt, vi sjöng även jätte högt och det lät förjävligt, när vi typ suttit där och sjungit hela låten så öppnar en lärare dörren och hela 9a börja applådera. hahaha fan vad vi skämdes....
Går inte till skolan imorn, för vi har "facebook dag", vilket betyder att vi gör alla lektioner hemma på facebook, göttans!
Nu ska jag äta, ha det bra. hejs!

känner inte för skola alls, usch. fy. blä

stort huvud liten kropp, sån är jag
JAG ÄR SJUK, TÄNKER INTE GÅ TILL SKOLAN IMORN okey? bra.
godnatt, nu ska sova!

20.43

Hello! Dagen har spenderats med Sanna, vi köpte chokladmousse på lilla konsum, sen skulle vi hem till mig. Oppps, jag hade visst inga nycklar med mig och ingen var hemma, så där stod vi ute i kylan i en halvtimme typ sen gick vi hem till mammi och drack varm choklad tills pappa och linnea kom hem. Nu har jag precis kommit ut ur duschen, mår dock inge vidare, ont i halsen och allmänt seg..
Nu ska jag nog ta mig lite kvällsmat och en halstablett om jag hittar det. Hörs senare, puss

Söndag.


bildbrist.
Godmorgon! Idag ska jag leka med Sanna, vi har dock inte bestämt nåt om vart vi ska vara eller så, men vi får se.
Har åkt på en liten förkylning också, min hals värker som bara den, usch.
Ha en bra söndag allihopa!

Hemma och trött.

söt

Kom hem för ungefär en timme sen, stekte lite ägg och drack oboy och nu är jag redo för sängen. Hoppas alla hade en fin kväll, det hade jag!
puss och godnatt

Vann på duschtävling!!!!

Eftersom både jag och emil inte har så mycket till liv, och båda satt hemma i sina hus och skulle duscha så ville jag tävla och....JAG VANN, jag duschade på 8 minuter, helt sinnes alltså. Plus att han inte har nåt hår på huvet men det har jag.
Nu ska jag iaf fräscha till mig lite och äta mat, sen åker jag till lilla loooosern haha
Ha en fin lördag!

promenadbilder

hej jag heter clara och är 12 år

Såklart kunde jag inte gå en hel promenad utan att ta bilder så där fick ni lite charmigt...

godmorgon världen!

bild från julafton, busig typ
Vaknade för ungefär en och en halv timme sen, har ätit en härlig frukost och nu ska jag ut och gå långpromenad med pappa! Haha har aldrig låtit så positiv om att gå ut och gå, kanske beror på att jag aldrig gör det...
Hör av mig mer när jag kommer hem, puss!

stekt ägg denna fredag

kände för att redigera lite...
Sitter och äter stekt ägg, kommer nog bli min enda måltid förutom lunchen skulle jag tro, känns inge bra.. Vid sex åker jag iaf och hämtar upp mathilda så åker vi till sku, sen ska vi med dom till badhuset som vi har för oss själva, superhärligt! Ni får ha en fredagkväll, puss

dags för mig att dejta kudden nu, natti

kände mig cool med hörlurar o allt

HUMOR


hej jag heter clara och jag har håret bakom öronen

älskar sista bilden♥♥♥

Thursday........

just nu

Denna dag har varit ganska förjävlig faktiskt, inget kul alls med denna dag haha......Har verkligen inget att säga, måste plugga och jag längtar till helgen. Nu ska jag nog ta en glass, puss

nu tar jag natta!

härlig bild vill jag påstå

kan inte sluta lyssna.......


pluggggg

vill inte, ska bli pensionär ikväll

sannnnnaaa is in the house

hahaha hittade en riktig goding på chatroulette förut också, så jääääla snygg

RSS 2.0